Δανάη Τσακάλου - Δαμιανός Παπαδημητρίου: Μόνο μία ισχυρή Ε.Α.Ν.Δ.Α. μπορεί να εξασφαλίσει την προστασία των δικαιωμάτων μας.

ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Α.Ν.Δ.Α. 30/03/2022

Advertisements

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Δαμιανός Παπαδημητρίου και εγώ, σας ανακοινώνουμε ότι θα συμμετάσχουμε, ως υποψήφιοι, στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών «Ε.Α.Ν.Δ.Α.», την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022.

Η κοινωνία και το επάγγελμά μας βάλλονται επί δέκα και πλέον έτη. Την οικονομική κρίση ήρθε να διαδεχθεί η πανδημία και πλέον είμαστε ξανά αντιμέτωποι με το φάσμα του πολέμου στην Ευρώπη.

Οι συσσωρευμένες οφειλές, οι αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις, τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας, οι αναμονές σε ουρές δημοσίων υπηρεσιών, οι προσβλητικές συμπεριφορές δικαστικών λειτουργών και υπαλλήλων είναι ορισμένα μόνο από τα καθημερινά προβλήματα, τα οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε οι ασκούμενοι και οι νέοι συνάδελφοι σήμερα.

Οι δυσβάσταχτοι φόροι και τα τέλη έρχονται να προστεθούν σε μία έκρηξη της ακρίβειας, η οποία οδηγεί για μία ακόμα φορά τα γραφεία σε αδυναμία πληρωμής οφειλών με τους συνεργάτες και ασκούμενους συναδέλφους να καθίστανται έρμαια διαθέσεων τρίτων και όχι του κόπου και του μόχθου τους.

Ως εκ τούτου, αντιλαμβανόμαστε την σπουδαιότητα και την ανάγκη της εκπροσώπησής μας στα συλλογικά όργανα και ιδιαίτερα στην Ε.Α.Ν.Δ.Α, ο ρόλος της οποίας διαχρονικά ήταν το μοναδικό ουσιαστικό αντίβαρο στην καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των ασκούμενων και των νέων συναδέλφων.Ο Δαμιανός, από την πλευρά του ασκούμενου και εγώ από την πλευρά της νέας δικηγόρου αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητά μας, με απώτερο σκοπό τον αγώνα μας για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

Τα ευχολόγια δεν χωρούν πλέον στη Δικηγορία, αν επιθυμούμε να αποκτήσει ξανά ο Δικηγόρος τον ρόλο και τη θέση, που του αρμόζει και ως συλλειτουργός της Δικαιοσύνης και ως αρωγός στα προβλήματα της κοινωνίας.

Μόνο η ενότητα του κλάδου και τα έργα μπορούν να αποκαταστήσουν ξανά την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς μας.Μόνο μία ισχυρή Ε.Α.Ν.Δ.Α. μπορεί να εξασφαλίσει την προστασία των δικαιωμάτων μας.

Μόνο η συμμετοχή όλων μας στις αρχαιρεσίες θα δώσει ισχυρή φωνή στα αιτήματά μας!

Δανάη Τσακάλου – Δαμιανός Παπαδημητρίου

Υποψήφιοι Σύμβουλοι ΕΑΝΔΑ στις Αρχαιρεσίες της 30ης Μαρτίου 2022

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατη Νομοθεσία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατες Νομολογίες

Νέες Παραλαβές

On Key

Πρόσφατα Άρθρα