Το δελτίο τύπου του δικηγορικού γραφείου που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Άννα, της γυναίκας που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό και έπεσε θύμα ομηρίας από τον πρώην σύντροφό της:

Η Κωνσταντίνα Κουνεβα με αφορμή την υπόθεση της Ομηρίας του Αγίου Παντελεήμονα επικοινώνησε με το Δικηγορικό μας γραφείο δηλώνοντάς μας τη στήριξή της στην εντολέας μας Άννα, θύμα βίας που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της.

Advertisements

Προς υποστήριξη προχώρησε στην κάτωθι δημόσια δήλωση:

«Η Άννα είναι μια νέα γυναίκα από την Βουλγαρία , συμπατριώτισσα . Έχει έρθει στην Ελλάδα πριν από 3 χρόνια . Την πρωτοχρονιά έζησε ένα εφιάλτη ,αντί να γιορτάζει με την οικογένεια της. Ο Αχμέντ από Αίγυπτο την κακοποιούσε άγρια,την πρόσβαλε, απείλησε την ζωή της .

Ο Αχμέντ είναι κρατούμενος τώρα ,πρέπει να δικασθεί. Η πληγές της Άννα θα επουλωθούν μετά από κάποιες μέρες ακόμα ,αλλά η ψυχή της θα είναι πληγωμένη και φοβισμένη για χρόνια .

Εμείς στην Ελλάδα έχουμε πολύ καλά και γνωστά παιδιά από Αίγυπτο,πάλεψαν και έσωσαν αρκετές ζωές στην θάλασσα από την πυρκαγιά στο Μάτι πριν λίγα χρόνια. Γίναμε όλοι αδέλφια με τον Mahmoud Moussa και τον Imad Al-Khamisi.

Παρακαλώ τον Πρέσβη της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου ο Ismail Khairat στην Ελλάδα να στείλει μήνυμα στους συμπατριώτες του για την προστασίας της Αννας και κάθε γυναίκας που απειλείται από βία και κακοποίηση.

Καλώ όλους τους Αιγύπτιους που ζουν στην Ελλάδα να προσέξουν , να προστατέψουν την Άννα και να απομονώσουν κάθε άντρα συμπατριώτες τους, που έχει ανάλογη συμπεριφορά».

Το Δικηγορικό Γραφείο Κωνσταντίνος Χ. Γώγος & Συνεργάτες

χαιρετίζει κάθε ενέργεια που έχει ως στόχο την προστασία της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας, πόσο μάλλον όταν η δήλωση προέρχεται από μία προσωπικότητα που χρόνια μάχεται για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Κωνσταντίνος Χ. Γώγος 

Δικηγόρος Αθηνών

 

Πηγή: real.gr