Αγαπητοί συνάδελφοι,

Advertisements

 

Ζούμε σε μία εποχή όπου η Δικηγορία αλλάζει ριζικά. Οι επί μία δεκαετία συνεχείς αλλαγές αλλά και η τελευταία περιπέτεια του Covid – 19 έχουν οδηγήσει το Δικηγορικό Λειτούργημα σε μία περίοδο προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

Η ένταξη της Δικηγορίας στην ψηφιακή εποχή μας έχει κατακλύσει με δεδομένα τα οποία δεν είχαμε στο παρελθόν. Παρά τις θεωρητικές αναλύσεις, τα νέα νομολογιακά δεδομένα και τις συνεχείς νομικές τροποποιήσεις, υπάρχει ένα κομμάτι που αφορά την Δικηγορία στην πράξη και στο οποίο φανερώνεται μία έλλειψη υποδειγμάτων και οδηγιών ειδικά στους νέους συναδέλφους.

Σήμερα με τη συνεργασία της παράταξης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών «Σύγχρονη Δικηγορία… στην Πράξη» σας παρουσιάζουμε το βιβλίο «Πρακτικός Οδηγός Ποινικού Δικαίου – Υποδείγματα δικογράφων – Εξουσιοδοτήσεις – Μέρος Πρώτο», το οποίο αποτελεί μία προσφορά προς τους συναδέλφους.

Το βιβλίο αποτελεί το πρώτο μέρος μίας τρίτομης συλλογής, η οποία θα διατίθεται δωρεάν και στην οποία θα περιλαμβάνονται υποδείγματα δικογράφων για όλο το φάσμα της ποινικής δικηγορίας.

 

 

Το βιβλίο προλογίζει ο Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Μιχάλης Καλαντζόπουλος.

 

Το βιβλίο θα διατίθεται σε έντυπη μορφή στα γραφεία των επιμελητών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών καθώς και σε ηλεκτρονική μορφή στην διεύθυνση ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ – The Greek Lawyer

 

 

 

Θερμές ευχαριστίες στο dikastiko.gr , το οποίο και αποτελεί το χορηγό επικοινωνίας της ανωτέρω προσπάθειας.

 

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Χ. Γώγος

Δικηγόρος Αθηνών