Πέθανε ο δικηγόρος και καθηγητής Ποινικού Δικαίου Στέφανος Παύλου

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών άφησε ο δικηγόρος και καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Στέφανος Παύλου.

Advertisements

Ο Στέφανος Παύλου γεννήθηκε το 1962 στην Καρδίτσα, όπου και παρακολούθησε τις εγκύκλιες σπουδές. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις Ποινικές Επιστήμες του Νομικού Τμήματος ΑΠΘ.

Ήταν δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και συνεργάτης στον Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών επιστημών ΑΠΘ. Επιπλέον ήταν Ειδικός Επιστήμονας του Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Θράκης, Λέκτορας ΔΠΘ, Επίκουρος Καθηγητής ΔΠΘ, Αναπληρωτής Καθηγητής ΔΠΘ και Τακτικός Καθηγητής Ποινικού Δικαίου ΔΠΘ.

Από το 1990 δίδασκε τα προπτυχιακά μαθήματα: «Ποινικό Δίκαιο Ι», «Ποινικό Δίκαιο ΙΙ», «Ποινικό Δίκαιο ΙΙΙ», «Εφαρμογές Ουσιαστικού Ποινικού και Ποινικού Δικονομικού Δικαίου», «Ειδικοί Ποινικοί Νόμοι» και «Ειδικό Ποινικό Δίκαιο» και από το 1999 στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος το μάθημα των «Ειδικών Ποινικών Νόμων» και του «Ουσιαστικού Ποινικού Δικαίου», όντας επιβλέπων σε διπλωματικές εργασίες στο πεδίο του Ουσιαστικού Ποινικού Δικαίου καθώς και σε διδακτορικές διατριβές.

Πηγή: dikastiko.gr

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email
Print

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατη Νομοθεσία

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Πρόσφατες Νομολογίες

Νέες Παραλαβές

On Key

Πρόσφατα Άρθρα